Multiple Listing Service

Plaatselijke vereniging van makelaars

 

Multiple listing service

 

De multiple listing service is over de hele wereld bekend. Hiervoor wordt een vereniging van plaatselijke makelaars gebruikt, om geld en tijd uit te sparen.

 

De buitenlandse kopers kunnen hiervoor de MLS lijst van Denia gebruiken, net zoals ze dat in hun eigen land zouden doen. Op deze manier hoeven ze geen tientallen makelaars en websites af te lopen om te kijken of die datgene hebben wat ze zoeken. In een enkele bij de vereniging aangesloten makelaarskantoor hebben ze toegang tot alle beschikbare woningen zonder extra kosten.

Ook  de verkopende eigenaars nemen over het algemeen contact op met verschillende makelaars, ondertekenen meerdere contracten soms met verschillende prijzen. Wie heeft de sleutels om de bezichtigingen te regelen? Wie is er verantwoordelijk voor de verkoop van de woning? Geen enkele makelaar zal veel geld en moeite investeren als ze weten dat een woning bij meerdere makelaars te koop staat en dat andere agenten eerder kunnen verkopen. Ze weten dat ze over het algemeen de geïnvesteerde moeite en gelden niet zullen recupereren.

Maar via de MLS kunt u met één enkel contract via alle aangesloten makelaars verkopen.

Één enkele agent, één enkel contact, uw sleutels maar bij één enkele makelaar, maar er werken 25 makelaars voor u. MLS Denia vermenigvuldigt keer 25 de mogelijkheden tot verkoop

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie