Advocaten & makelaar

Ons team doet zijn uiterste best u een complete service te verlenen, efficient en persoonlijk, zodat u uw droomhuis in Spanje kunt kopen met volledige zekerheid, alle mogelijks risico’s uitsluitend. Natuurlijk kunnen we u op met dezelfde vakkundigheid bijstaan bij verkoop van uw woning of bij nieuwbouw.

Onze eigen advocate staat garant voor een professionele afwerking van de hele aankoopprocedure.

We zijn een meertalig team met meer dan 30 jaar ervaring in de begeleiding van aankoop van onroerend goed, project ontwikkeling en fiscale en legale bijstand.

Bij aankoop via ons bedrijf bieden we u gratis de legale begeleiding van de hele procedure door ons advocate aan, vanaf het eerste moment en reservering, onderzoek van de legale situatie van de woning die u wilt kopen, tot en met de ondertekening van de aankoopakte, inschrijving in eigendomsregister en op naam zetten van de verschillende contracten van de betreffende nutsbedrijven.

Ook al zijn we ons ervan bewust dat email vandaag de dag contacten makkelijker en simpeler maakt, geloven we dat er niets boven een persoonlijk contact gaat, we nodigen u dan ook graag uit voor een persoonlijk vrijblijvend gesprek.

De koffie staat klaar!!

                 

 

aankoop procedure:  http://www.dianiumlex.com/aankoopprocedure.html

Hoe kunnen we u helpen? 

                        

    ROBERTO ROSELLÓ Appraiser/Marketing                     ANNEMARIE BAKKER Attorney

                         

                                                                                              

LAURA MENGUAL Sellers Agent                                            CARMEN MENGUAL Office management / After sales

Getuigenis

Connie Bruneel en familie

"★★★★★ 5 uur geleden ZEER tevreden over deze bureau. Wij hebben gebouwd met deze mensen en konden altijd rekenen op hun afspraken. Alles werd tot in de puntjes opgevolgd en doorgestuurd naar ons in (Belgie). Om te bouwen of een huis aan te kopen zijn deze mensen zeker te vertrouwen en werken ze met zeer mooie en degelijke materialen, echt een aanrader!!! Ze helpen je ook om alles in orde te brengen van bijhorende papieren en zaken. Ook achteraf is het hun niet te veel om nog zaken te regelen en dit vinden wij heel belangrijk want wij zijn de taal niet machtig. Wij verblijven van februari in ons vakantiehuis te Denia en zijn trots en vol lof van ons mooi modern huis.Wij zijn Annemarie en Roberto en Companie heel dankbaar. Delen."

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie